Skip to main content

Hur får jag kristalliserad honung flytande igen?

Värm honungen försiktigt, gärna i ett vattenbad. Om du har tillgång till en Sous Vide som kan ställas in i temperaturintervallet 35-40 grader så är det en förträfflig metod. Undvik att överskrida 40 grader för att behålla honungens goda egenskaper.

Varför vår honung?

Vi håller honungen så naturlig som möjligt, med ett minimum av hantering. Vi slungar, grovfiltrerar och tappar på burk. Ingen uppvärmning, ingen finfiltrering (som riskerar ta bort nyttigt och smakrikt pollen), ingen omrörning/forcerad kristallisering.

All vår honung är dessutom garanterat från egen produktion vilket innebär att vi alltid har 100% kontroll på det vi säljer!

Vad är fördelen med
orörd honung?

Honungen är minimalt processad/hanterad. Dessutom, när naturlig, orörd honung med tiden kristalliserar, så gör den det i lite grövre "knastrigare" kristaller vilket uppskattas av många!

Kundvagn

    Kundvagnen är tom